Lidmaatschap DAM

Het lidmaatschap voor de DAM is bedoeld voor alle internisten acute geneeskunde als mede alle internisten die affiniteit hebben met de acute geneeskunde en in hun werkveld hier mee bezig zijn of interesse voor hebben. Als lid van DAM bent u van harte welkom bij onze jaarlijkse congres. Als lid krijg u 50 korting bij aanschaf van een congreskaart. U krijgt onze nieuwsbrieven toegestuurd waarin u op de hoogte blijft over de acute interne geneeskunde.

Lidmaatschap junior DAM

Alle aios met interesse in de acute interne geneeskunde zijn welkom als lid van de junior-afdeling van de DAM. In ieder geval roepen wij alle fellows acute interne geneeskunde op om zich aan te melden als lid, evenals alle aanstaande fellows. Op deze manier kunnen wij de belangen van alle fellows het beste vertegenwoordigen. Inschrijving voor de junior afdeling van de DAM geschiedt door inschrijving voor de vereniging Dutch Acute Medicine. Als aios ben je als DAM-lid automatisch lid van de juniorafdeling. De contributie is voor arts-assistenten lager dan voor internisten. Als aios/fellow krijg je korting op het congres, ontvang je nieuwsbrieven van de DAM, mails van de junior DAM en uitnodigingen voor de fellowdagen.

Ik ben lid van DAM of junior DAM en ik wil een congreskaart kopen maar ik zie geen korting.

Als lid van DAM heeft u recht op 50 euro korting op een congreskaart. Om de korting te krijgen moet u inloggen via https://www.acuteinternisten.nl/mijn-account/. Als u ingelogd bent dan wordt de korting automatisch berekend. In het geval dat u geen korting krijgt dan graag contact opnemen met info@dutchacutemedicine.nl.

Als ik nu tegelijkertijd een lidmaatschap koop en een toegangskaart voor het congres, wordt de korting van 50 euro niet verrekend. Klopt dat?

Ja dat klopt. U moet eerst registreren als lid in ons systeem voor dat u een congreskaart kunt kopen met 50 euro korting. Wanneer u met ideal betaald bent u meteen lid. U kunt vervolgens inloggen en de congreskaart bestellen met korting. Wanneer u met middels bankoverschrijving betaald, moet de betaling eerst binnen zijn voor dat u officieel lid bent. Dan pas is het mogelijk om de congreskaart te bestellen met korting. De bevestiging kan tot vijf werkdagen duren indien u middels bankoverschrijving betaald

Ik heb met Ideal betaald. Is mijn lidmaatschap bevestigd?

Ja. Met ideal betaling bent u  lid van DAM. Met inloggen hebt u recht op 50 euro korting op de congreskaart.

Ik heb gekozen voor bank overschrijving. Is mijn lidmaatschap bevestigd?

Nee. Wij hebben 5 werkdagen nodig om u betaling te verwerken. Na de verwerking krijgt u een email dat het lidmaatschap is bevestigd. Daarna kunt u inloggen en 50 euro korting krijgen op de congreskaart.

Kan de DAM mijn applicatie voor lidmaatschap weigeren?

Ja. Iedereen is natuurlijk welkom bij DAM maar we hebben het recht iemand niet te toe te laten waarvan we denken dat deze niet geschikt is als lid.