Powerpitch- en wetenschapssessie congres 2016

Beste collega’s,

Zoals nu blijkt is er een probleem geweest met het uploaden van de abstracts  voor het aanstaande DAM congres via de oude website van de DAM. Daardoor hebben wij niet alle inzendingen die via die oude website zijn ingezonden ontvangen. De abstracts voor de wetenschaps- en powerpitchsessie zijn helaas reeds beoordeeld en ook de sprekers zijn al uitgenodigd. Wij proberen een passende en eerlijke oplossing te vinden en willen daarom de betreffende inzendingen alsnog beoordelen. Indien de inzending dan binnen de top-5 zou zijn gevallen, gaan wij proberen alsnog ruimte te maken.

Mail daarom je abstract, bij voorkeur mét de ontvangstbevestiging van de eerdere upload voor 1 juni naar dutchacutemedicine@gmail.com. Wij zullen je abstract dan zsm beoordelen, waarna je uiterlijk 3 juni bericht krijgt. Dit laat weinig tijd over tot de daadwerkelijke congresdatum, maar we willen mensen ook de kans geven dit bericht te lezen.

Uiteraard vinden we dit ontzettend vervelend en we hopen eea hiermee zo goed mogelijk te kunnen oplossen.

Groet,

Sonja Lubbers en Raymond Saunier, juniorleden congrescommissie

Patricia Stassen en Prabath Nanayakarra, internisten acute geneeskunde

 

 

 

 

Beste collega’s,

Op 10 juni 2016 is het alweer tijd voor het 5e DAM-congres, ditmaal in Enschede.
Net als tijdens de vorige jaargangen is ook nu weer jullie input nodig tijdens de wetenschapssessie en de powerpitch. Na afloop van deze sessies zal de beste inzending beloond worden met een prijs. Daarnaast is dit voor AIOS natuurlijk de uitgelezen kans een presentatie te houden op een wetenschappelijk congres.

In de wetenschapssessie is er ruimte voor presentaties door zowel internisten als arts-assistenten over het wetenschappelijk onderzoek dat momenteel binnen de interne geneeskunde gedaan wordt.
In de powerpitchsessie zal bijzondere casuïstiek op gebied van de acute geneeskunde aan bod komen. Deze sessie is specifiek bedoeld voor arts-assistenten. Hiervoor geldt dat je maximaal 7 minuten hebt voor de presentatie van je casus.

Bij dezen roepen wij je op om je wetenschappelijke project en/of je meest interessante en leerzame casus in te sturen. Abstracts kunnen vóór vrijdag 29 april worden aangedragen via onderstaande veld. Het maximaal aantal woorden per abstract bedraagt 500, voertaal Nederlands.

Medio mei hoor je of je inzending geselecteerd is.
Wij zien jullie inzendingen graag tegemoet!

Groet,
Sonja Lubbers en Raymond Saunier, juniorleden congrescommissie
Patricia Stassen en Prabath Nanayakarra, internisten acute geneeskunde

 

[contact-form-7 id=”883″ title=”Junior_pitch”]