Op 2 en 3 juni 2021 vindt het jaarlijkse congres plaats, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Internisten Acute Geneeskunde, voorheen bekend als het DAM-congres. In verband met de aanhoudende coronamaatregelen, is het dit jaar een online congres. We denken dat we een gevarieerd en inspirerend programma hebben samengesteld waarbij het thema “ABCDE, out of the comfort zone” centraal staat.

De NVIAG wil artsen en onderzoekers aanmoedigen om elkaar online te ontmoeten en hun onderzoek op het gebied van acute geneeskunde te delen. Daarom nodigen wij je uit om een abstract in te sturen voor het NVIAG congres 2021! Zowel case-reports als origineel onderzoek kunnen worden ingezonden.

Je kunt je abstract (voertaal: Nederlands) van maximaal 300 woorden indienen via info@acuteinternisten.nl. De deadline is maandag 5 april 2021 om 8.00 uur.

Abstracts kunnen worden geaccepteerd voor een plenaire presentatie (op donderdag 3 juni 2021). Je hoort uiterlijk op vrijdag 23 april 2021 of je abstract is geaccepteerd voor een presentatie. Ingezonden abstracts zullen na het congres gepubliceerd worden op de website van de NVIAG.